Welcome Guest! Pagan Journeys is an online community primarily geared toward Pagan paths, but all paths and spiritualities are welcomed here. Pagan Journeys is a place of community, learning, and growth for all of its members. You must either login or register to view all boards and features of this forum.
Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10
 41 
 on: January 04, 2012, 02:10:54 PM 
Started by Fox - Last post by Fox
Running the most recent upgrade gave me a bit of a chance to play and I have a tiny little gift for you all.  A second theme option.



To change your theme, just go to your profile/modify profile/look and layout and you will find an option to switch at the top.  If I have enough time in the near future, I hope to get a chance to create a few more.

 42 
 on: January 03, 2012, 12:12:45 PM 
Started by Fox - Last post by FairyQueen
Hey, I didn't even know I had that problem until I looked. Clearing the cache does work, haha. Wow.

 43 
 on: January 03, 2012, 11:48:25 AM 
Started by Fox - Last post by Fox
Does anyone else see the logo and header info when they are logged out?  :confused:  Something has managed to get messed up and I cannot seem to figure out what or why.

 44 
 on: January 01, 2012, 10:41:54 PM 
Started by Fox - Last post by earthmuffin
I cleared all my Chrome history/cache, and the reply box problem is gone.

Quote from: earthmuffin
I'm using Firefox 9 and I have the problem. How do you check the caching?

Tools > Clear Recent History
Then make sure all the options are checked (this will clear everything)

Yay, it worked.  :cheer:  Thanks, Wookie.

 45 
 on: January 01, 2012, 05:39:40 PM 
Started by Fox - Last post by Fox
 :cheer:  So glad that fixed it!  I am always amazed at how wonky things can get on your computer and a simple cache clearing can fix it.  I guess it is too bad there isn't that kind of a function for our brains.  :whistle:

 46 
 on: January 01, 2012, 05:14:04 PM 
Started by Fox - Last post by Ghost Wolf
Just cleared the cache and it is back to normal.

 47 
 on: January 01, 2012, 02:03:58 PM 
Started by Fox - Last post by Wookie8662
I cleared all my Chrome history/cache, and the reply box problem is gone.

Quote from: earthmuffin
I'm using Firefox 9 and I have the problem. How do you check the caching?

Tools > Clear Recent History
Then make sure all the options are checked (this will clear everything)

 48 
 on: January 01, 2012, 01:34:02 PM 
Started by Fox - Last post by earthmuffin
I'm using Firefox 9 and I have the problem. How do you check the caching?

 49 
 on: January 01, 2012, 12:35:09 PM 
Started by Fox - Last post by Fox
Newest version of FireFox (9.0.1) still looks good on my end.  That is telling me that it is most likely a caching issue.  If someone could test that and let me know, that would be awesome!

 50 
 on: January 01, 2012, 12:31:28 PM 
Started by Fox - Last post by Fox
Just checked Chrome.  I have the latest version (16.0.912.63) and do not see this issue.  I am using FireFox 8.0 and also am not seeing it.  I will try and upgrade and see what happens.

Pages: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

Page created in 0.29 seconds with 23 queries.